Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het Law Centre for Health and Life is nauw betrokken bij het onderwijs van het masterprogramma Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), welk programma onder leiding staat van opleidingsdirecteur Rolinka Wijne.

Verwevenheid van Onderzoek en Onderwijs 

De betrokkenheid van het centrum bij het masterprogramma Gezondheidsrecht biedt de onderzoekers de mogelijkheid om de volgende generatie juridische professionals te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen. De expertise van de onderzoekers op het gebied van gezondheidsrecht stelt de docenten ook in staat om actuele onderwerpen en vraagstukken uit de praktijk te integreren in het curriculum, waardoor studenten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en uitdagingen binnen het vakgebied.  

Is Gezondheidsrecht iets voor jou?  

Ben je geïnteresseerd in de juridische aspecten van de gezondheidszorg en wil je een verschil maken voor mensen in de maatschappij? Overweeg dan de Master Gezondheidsrecht aan de UvA, waar je wordt uitgedaagd om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren docenten en experts uit het veld.