Evenementen in het Nederlands

7e Jaarcongres Gezondheidsrecht (3 december 2021)

• Wallage B. 'Het sociaal domein als onderdeel gezondheidsstelsel: actualiteiten & ontwikkelingen'.
  • Wijne R. 'Voortschrijdend inzicht aansprakelijkheid medische hulpzaken'.
  • Kolfschooten H van. 'Europese regulering van artificiële intelligentie in de zorg'.
  • Legemaate J. 'Evaluatie Wkkgz (I): Kwaliteit van zorg & Toezicht'.
  • Koelewijn W. 'Zorginkoop en regulering: ontwikkelingen en actualiteiten'.
  • Wijne R.  'Evaluatie Wkkgz (II): Reikwijdte & Klachten en geschillen'.

A de Ruijter. Panellid bij Symposium Collectieve Gezondheidsdoelen. Aletta Jacobs School of Public Health, Rijksuniversiteit Groningen. (20 mei 2021).

Internationale evenementen

K Perehudoff. Conference presentation (peer-reviewed) ‘EU’s changing role in global access to medicines’ at the 14th European Public Health Conference (November 10-12, 2021).

K Perehudoff. Speaker on panel ‘Global health law in the time of COVID-19: Towards systemic integration’ at the Canadian Council of International Law (CCIL)’s annual conference (October 20-22, 2021).

K Perehudoff. Speaker on panel ‘EU Health Governance I: The Politics of Pharmaceuticals in Europe’ at the 51st Annual Conference of the University Association for Contemporary European Studies Association (Sept 6-8, 2021).

H van Kolfschooten. Speaker at summer school ‘Law, ethics, and policy of artificial intelligence’. KU Leuven (28 June - 3 July, 2021).

A de Ruijter. Keynote. Danish People's Meeting "Folkemødet" (a festival about the society's opportunities and challenges) Collaborating on Future Health: A European Health Union, How and Why. (19 June 2021).

A de Ruijter. Panelist in POLITICO’s Live event on ‘Health in the EU’s post-Covid-19 recovery’. (27 May 2021).

A de Ruijter. Panelist in the webinar Unleashing the Power of Law to Promote Better Health for AllEUPHA Public Health Law Section and the UK Faculty of Public Health. (20 May 2021).

A de Ruijter. Discussant at the workshop The EU’s global role with respect to the principle of solidarity under international law: a quest for normativity? 2021 ESIL Catania Research Forum. (15 April 2021).

Data van server halen...